Overzicht

  • Soort: Tuinschrijnwerk
  • Kredietsom: €290.000
  • Realisatie: 7 weken
  • Zekerheden: hypothecaire borgstelling

Referentie

Ik wilde niet alleen op zoek naar advies over een krediet, maar ook naar begeleiding en advies over het importeren van goederen. De adviseur van Krediet Expert heeft mij hierin goed begeleid, de eerste import is een feit (zonder tegenslagen) en daar ben ik ze zeer dankbaar om.

De dokter,-

Netherlands Office

Adres: Verwersstraat 26
5211HW, 's-Hertogenbosch

Phone: +32 (0) 14 480898
Phone: +31 (0) 73 2032214
Fax: +31 (0) 76 7002127
Email: info@krediet-expert.be

Bijkantoren

Herentals (BE) en Amsterdam (NL)

Ambachtelijk tuinschrijnwerk voor iedereen

Vakmanschap en passie zijn de twee belangrijke aspecten in de dienstverlening van onze tuinschrijnwerker. Geen project is te gek, terrassen, poolhouses, tuinhuizen, poorten, houten gevelbekleding zijn enkele vormen van tuinschrijnwerk. Van ontwerp tot afwerking is volledig in eigen beheer, perfectie is een must om de droom van elke klant waar te maken.

Zij combineren luxe producten, een perfecte afwerking met een betaalbare prijs, hierdoor zijn zij benaderbaar. En staan zij al jaren aan de top van tuinschrijnwerkers.

Vanwege zomermaanden meer opdrachten 56%
Tuinschrijnwerk in opkomst 88%

Met passie voor hout

Elke project is op maat gemaakt, van klassiek tot modern. Er wordt daarom met zorg gekozen voor de soort producten, maar ook de duurzaamheid is belangrijk. Kwaliteit staat immers hoog in het vaandel van deze tuinschrijnwerker. Hardhout is er in vele soorten, ook tropisch hardhout wordt veel gebruikt bij verschillende projecten. Doordat dit product veel gebruikt wordt, heeft onze tuinschrijnwerker gekozen om hout uit verschillende delen van Afrika zelf te importeren. Uiteraard gebeurt dit in grote getalen en zijn daarom op zoek gegaan naar een investeringskrediet.

Krediet, advies en begeleiding

Behalve het krediet, wilde de tuinschrijnwerker weten welke aspecten belangrijk zijn bij het importeren van hout vanuit Afrika naar België. De professionals van Krediet Expert hebben de knowhow van kredieten, maar ook van BTW en juridische aspecten. Wij hebben de tuinschrijnwerker daarom kunnen begeleiden en adviseren bij de import; van importkosten tot het afdragen van BTW. Hierdoor heeft hij goed voorbereid zijn eerste import van hardhout uit Afrika kunnen voltooien, zonder voor verassingen komen te staan.