16 Feb

Bulletkrediet/Bulletlening

Bulletkrediet/Bulletlening

Dit is een lening waarbij je het geleende bedrag op het einde van de looptijd in één keer terugbetaald en waarbij je tijdens de looptijd geen aflossing, maar enkel de interest betaald. Hierbij heb je maandelijks minder kosten dan bij een andere vorm lening. Deze lening is alleen te verkrijgen, wanneer het financieel haalbaar is om uiteindelijk heel het bedrag in één keer terug te betalen. Het is vooral raadzaam om een bulletlening af te sluiten als je zeker weet dat je over het geldbedrag beschikt of zal gaan beschikken dat wordt geleend. Als dat niet gaat lukken is het niet aan te raden om een bulletlening af te sluiten. Als je kunt aantonen bij de bank dat je over een dat geldbedrag beschikt of zal gaan beschikken, zal deze de bulletlening goedkeuren.
De bulletlening is interessant voor mensen die met zekerheid weten dat ze in de toekomst over een groot kapitaal zullen beschikken.

Voordelen bulletkrediet:
– Je kunt de datum waarop je het bedrag moet betalen samen laten vallen met de datum waarop je een grote som geld verwacht op je rekening. Zo zal het te verkrijgen geld gebruikt kunnen worden om de bulletlening gelijk af te lossen.
– De rente is niet al te hoog
– Inflatierisico is niet voor jou maar voor de bank

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming? Aarzel niet en vraag vrijblijvend hier een simulatie aan.